Become a Site Supporter and Never see Ads again!

Author Topic: is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?  (Read 3218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline the yokel

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Regular
  • **
  • Posts: 187
  • Gender: Male
is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« on: February 05, 2003, 04:53:22 PM »
SSIA :  Can't seem to get it locked on with 3.0 but pops up with the 4.0 demo i have.  

jpschust

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #1 on: February 05, 2003, 05:44:20 PM »
contact me if you need 4.0 full :-)

Offline d swing

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 840
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #2 on: February 05, 2003, 09:00:08 PM »
Did you ever "upgrade" to 4.0g Jonny?  Let me know if you need it ;)

Offline Bri

  • Complaint Dept.
  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 3226
  • Gender: Male
  • There is nothing you can hold, for very long.
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #3 on: February 05, 2003, 09:32:23 PM »
alt.binaries.taperssection.warez ;)

Party on! 8)

Bri

DaryanLenz

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #4 on: February 06, 2003, 09:37:26 AM »
It's alot easier than screwing with the usenet, just ask!

Step up to 4.0, wayyy better than 3.0!  Plus, you get the ultra dank apogee dithering algorithm...but make sure you get 4.0g, 4.0c has a corrupted algorithm, or at least that is what I was told!

Daryan Lenz

Offline d swing

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 840
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #5 on: February 06, 2003, 12:46:00 PM »
D's right about the corrupted algorithm.  Go to Steinberg's site for more info...anyone need g?

jpschust

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #6 on: February 06, 2003, 02:23:48 PM »
D, since its not huge, throw G up on my server.. i think I might still have the zip of C on there... U Kno What I Mean D? ha ha ha

Offline d swing

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 840
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #7 on: February 06, 2003, 04:35:42 PM »
J, check your upload directory ;)

Offline twoodruff

  • Trade Count: (89)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 4671
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #8 on: February 06, 2003, 04:57:58 PM »
dswing--


I need the g version please.

Trey
Mics
Clamps
Cables
Preamp
Recorders

Tim

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #9 on: February 06, 2003, 08:42:50 PM »
As TS.com's counsel I find this all very ammusing  8)

- Lionel Hutz

Offline twoodruff

  • Trade Count: (89)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 4671
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #10 on: February 07, 2003, 10:19:34 AM »
I ofcourse purchased C but feel slighted because of the newly released G, so then I am now justified. Plus you represent me separately as well Mr. Lutz, we established that as of the NOLA run.


Trey
Mics
Clamps
Cables
Preamp
Recorders

Offline d swing

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 840
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #11 on: February 07, 2003, 12:49:39 PM »
If you purchased c you should be able to upgrade to g for free through steinberg's site...just a suggestion ;)

Offline twoodruff

  • Trade Count: (89)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 4671
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #12 on: February 07, 2003, 12:53:10 PM »
well ya see, I lost the um serial number and confirmation number for the registration process at Steinberg's site. So he told me to get G from an site elsewhere so that's why I came here, plus my attorney says I can't say no more about it.

T
Mics
Clamps
Cables
Preamp
Recorders

Offline d swing

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 840
  • Gender: Male
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #13 on: February 07, 2003, 01:12:40 PM »
Man, that's rough trey.  Best of luck in finding G ;)

Offline JeffK

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 535
  • Gender: Male
  • ...just a little split off center than the most
    • umphreaks!
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #14 on: February 07, 2003, 02:37:15 PM »
I'm in the same boat as trey.  'purchased' c and now forgot the info to get the free g upgrade.  anyone who could point me in the right direction?  :)

jpschust

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Re:is the MME driver compatible with Wavelab 3.0?
« Reply #15 on: February 09, 2003, 12:00:46 AM »
k, get your umphrey's butt to drop me a line and ill hook you up with a login :-)

 

RSS | Mobile
Page created in 0.226 seconds with 43 queries.
© 2002-2017 Taperssection.com
Powered by SMF
Website Design by Foxtrot Media, Inc., a Baltimore Website Company