Become a Site Supporter and Never see Ads again!

Author Topic: XLR noise...  (Read 1092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Swampy

  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 12022
  • Gender: Male
  • You Worthless Swampy Fool
    • Wanna trade???
XLR noise...
« on: May 08, 2004, 12:37:16 PM »
So, the solder joints on my homemade canare xlrs were coming undone, so  I resoldered them last week. Check them out, they were working fine. Fire them up yesterday and Im getting noise... (see below MP3) Does anyone know what this could be, or why it is doing it? THANKS A LOT!
Normal: ADK A-51TLs > Silverpath BumbleBee XLRs > Edirol UA-5 (Oade Warm mod) > iRiver H120


blah blah blah

jpschust

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Re:XLR noise...
« Reply #1 on: May 08, 2004, 01:57:56 PM »
that can be a number of things- that sounds like a loose cable connection or a rubbing connection.  i might suggest checking that soldering again.  also check the fit of all your cables together.  

Offline AT853rxwh

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 829
  • You wanna stick those white mics where?
Re:XLR noise...
« Reply #2 on: May 08, 2004, 02:57:29 PM »
Cold solder... Or broken wire... Cut it back and try again...
"Oh, but you can't expect to wield supreme executive power just because some watery tart threw a sword at you!"

 

RSS | Mobile
Page created in 0.148 seconds with 30 queries.
© 2002-2018 Taperssection.com
Powered by SMF