Become a Site Supporter and Never see Ads again!

Author Topic: MP-2 Help!! Pics included...  (Read 5093 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aberg

  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 2974
  • Gender: Male
  • Team Canada
Re: MP-2 Help!! Pics included...
« Reply #30 on: November 18, 2005, 10:33:24 PM »
Thanks, and a +t to you as well. I will post my results on my tests as I try them.

Offline jeromejello

  • Team Florida - always brings the heat
  • Trade Count: (9)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 3514
  • Gender: Male
  • surly tapir
Re: MP-2 Help!! Pics included...
« Reply #31 on: November 19, 2005, 11:30:36 AM »
That mp2 has really been a p.i.t.a. for you. A new gear purchase is something you should be able to feel happy...and maybe a little guilty ::) for spending the cash. +T for your troubles.

word... i am feeling the frustration with a my new mics... one didnt really work, so its headed to akg... nothing more of a kick in the groin when you dump money into new toys and the shit dont work right.... even if its operator error  :-*
open: mbho 603a (ka200n/ka500hn) > SD 722
stealth: AT853a (o/sc/c/h) > SD MP-2 > ihp120
misc: Earthworks SR77 | Shure VP88 | PCM-M10

bt & dime

Offline aberg

  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 2974
  • Gender: Male
  • Team Canada
Re: MP-2 Help!! Pics included...
« Reply #32 on: November 19, 2005, 12:40:35 PM »
Ok, this unit runs fine on external power.

The power LED is not on, but I'm getting levels and everything.

I'm wondering if I should still send this in to Sound Devices?

Offline L Ron Hoover

  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 2238
  • "I figure the odds be 50/50"
Re: MP-2 Help!! Pics included...
« Reply #33 on: November 19, 2005, 10:30:11 PM »
Hey. Now that you mention it, the power light never did work on that thing, and I never even realized it. (I guess because I never saw it on in three or four years of owning it) Sorry if I caused any confusion.


Lee

Offline aberg

  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 2974
  • Gender: Male
  • Team Canada
Re: MP-2 Help!! Pics included...
« Reply #34 on: November 20, 2005, 02:23:58 AM »
Ok, that's good to know. Since I was under the impression (obviously) that I was buying a 100% functional unit, I will send this in to Sound Devices for a full repair at the seller's expense.

Thanks.

Offline L Ron Hoover

  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 2238
  • "I figure the odds be 50/50"
Re: MP-2 Help!! Pics included...
« Reply #35 on: November 20, 2005, 09:30:17 AM »
I honestly wouldn't worry about the power LED. The thing works fine.

Offline aberg

  • Trade Count: (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 2974
  • Gender: Male
  • Team Canada
Re: MP-2 Help!! Pics included...
« Reply #36 on: November 20, 2005, 09:35:32 AM »
I honestly wouldn't worry about the power LED. The thing works fine.

Nope, doesn't work off internal batteries.

 

RSS | Mobile
Page created in 0.156 seconds with 34 queries.
© 2002-2018 Taperssection.com
Powered by SMF