Become a Site Supporter and Never see Ads again!

Author Topic: Problem with R9 4 Gig Trans card  (Read 1352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline johnnyb

  • Trade Count: (0)
  • Taperssection Regular
  • **
  • Posts: 75
Problem with R9 4 Gig Trans card
« on: February 08, 2007, 08:46:44 PM »
Hey All,
Got the 4 gig card and formatted the card in the pc no problem,Total Time on Card and Time Remaing both read -181.66MB. Hoping thats a good thing LOL.

Anyhoo Im running the 1.03 Verison For the R9 and i recorded roughly 5 hours at 16/441 as one long ass wave. Then I stopped the deck and recorded a couple other small tracks. Anyway i put the card in my pc to transfer the 3 Wav files to my desk top but Track 1 the 5 Hour Wav wont play at all yet the 2 other tiny tracks play fine, Am i doing something wrong? I really prefer not to update the firmware due to the track splits if all possible..

Thank you
R9 Dpa 4061 Hebs-CA Cards-CA 9100 Preamp

Offline live2496

  • Trade Count: (6)
  • Taperssection Member
  • ***
  • Posts: 673
    • Gidluck Mastering
Re: Problem with R9 4 Gig Trans card
« Reply #1 on: February 10, 2007, 08:10:16 AM »
Your 5 hour file is probably about 3gb in size.

You will have to either split the file using a tool like my audiohack.exe program or I think someone mentioned that CDwave can do that.

Audiohack is a console program, so if you prefer a gui maybe try CDwave.

Here is a link to more info in running audiohack...
http://taperssection.com/index.php/topic,53521.0.html
« Last Edit: February 10, 2007, 08:29:40 AM by live2496 »
oktava mc012 or dpa4060 > mic2496 > pdaudio
mackie cr1604 > rme multiface > lenovo laptop

 

RSS | Mobile
Page created in 0.14 seconds with 30 queries.
© 2002-2018 Taperssection.com
Powered by SMF