Become a Site Supporter and Never see Ads again!

Author Topic: Naiant PIPsqueak problem  (Read 472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jofa

  • Trade Count: (9)
  • Taperssection Regular
  • **
  • Posts: 160
Naiant PIPsqueak problem
« on: November 01, 2022, 11:13:30 AM »
Hi,

I have a problem with my Naiant PIPsqueak. When charging it the colour of the lamp never turns to green, it just stays on red even if I charge it for a long time. When plugging microphones into it after it's charged the lamp is still red but I can record for ~6,5 hours before it shuts off. Has anyone here experienced the same problem? Solutions?
Thanks,
Robert
Mics: DPA 4061's, 2xSony ECM-101, Audix 1290 capsules, Beyerdynamic CK930's, Countryman B3's
BBs: 2x custom made bb's
Pres: Tinybox V1.5,  Church Audio ST-9100, PIPsqueak
Recorders: Edirol R-09HR, Edirol R-09, Sony TCD-D8, Sony TCD-D3, Sony MZ-R50, Tascam DR-2d, Sony PCM-M10

Offline dactylus

  • Site Supporter
  • Trade Count: (59)
  • Needs to get out more...
  • *
  • Posts: 5940
  • Gender: Male
  • Maplewood, MN
Re: Naiant PIPsqueak problem
« Reply #1 on: November 02, 2022, 09:45:19 AM »
Hi,

I have a problem with my Naiant PIPsqueak. When charging it the colour of the lamp never turns to green, it just stays on red even if I charge it for a long time. When plugging microphones into it after it's charged the lamp is still red but I can record for ~6,5 hours before it shuts off. Has anyone here experienced the same problem? Solutions?
Thanks,
Robert

Robert,

I would send Jon at Naiant an email and see what he has to say.  There is an email address listed here for inquiries.  https://naiant.com/contact-naiant-studio/

https://naiant.com/

« Last Edit: November 02, 2022, 09:48:55 AM by dactylus »
hot licks > microphones > recorder



...ball of confusion, that's what the world is today, hey hey...

 

RSS | Mobile
Page created in 0.027 seconds with 25 queries.
© 2002-2022 Taperssection.com
Powered by SMF