Become a Site Supporter and Never see Ads again!

Author Topic: How would this do?  (Read 1987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline super-phat-al

  • Vulture Shit, heard of it?
  • (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 3741
  • Gender: Male
  • I am a real American
How would this do?
« on: October 17, 2003, 01:01:52 PM »
Is this kind of laptop that would make for a good recording?  I wouldn't use a whole lot cause just seems to clunky.  I was thinkinh i could throw in a bigger hard drive.  Is 64mb and 333mhz enough?  Thanks


http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3435270225&category=31560

Offline Simp-Dawg

  • Bad Little Dawggie
  • (2)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 15077
  • Gender: Male
  • Daddy needs a drink!
    • Colorado Tapers
Re:How would this do?
« Reply #1 on: October 17, 2003, 01:24:34 PM »
333mhz should be enough processing power, i would upgrade ram to at least 128 if not 256, and definitely you'd want a bigger hard drive.
battery life will be an issue, you'll need external power.  and under 2" thick is not really slim...just a thought.  i have an old satellite that still works so you may do well getting this cheap and upgrading it.
CO Crüe Benchwarmer

Playback: Denon DVD-2910 > Denon AVR-3806 > Segue Doghouse Speaker Cable > B&W DM-610i / Klipsch RW-10 Subwoofer

Offline super-phat-al

  • Vulture Shit, heard of it?
  • (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 3741
  • Gender: Male
  • I am a real American
Re:How would this do?
« Reply #2 on: October 17, 2003, 01:29:13 PM »
333mhz should be enough processing power, i would upgrade ram to at least 128 if not 256, and definitely you'd want a bigger hard drive.
battery life will be an issue, you'll need external power.  and under 2" thick is not really slim...just a thought.  i have an old satellite that still works so you may do well getting this cheap and upgrading it.
thats what i was thinking, im not in the market now, but down the road when i have the cash it could be an option.  Just trying to get ideas.  Thanks Simp.  +T

Offline Sean Gallemore

  • (2)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 8316
Re:How would this do?
« Reply #3 on: October 17, 2003, 08:01:26 PM »
don't go too happy on the RAm, win98 doesn't like more than 256MB
« Last Edit: October 18, 2003, 03:32:43 AM by Schwilly McSchwagsterovichskiovian »

Offline mirth

  • (0)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 2508
  • Gender: Male
  • Les Hommes Savvent Pourquois
Re:How would this do?
« Reply #4 on: October 17, 2003, 11:42:03 PM »
Win98 + 256 = okay.

Win98 + 512 = some strange shit.

There's a reason why its considered a consumer OS... No consumer in their right mind would want to run something with that much of a memory requirement.
Governor Jim McGreevey was equally disturbed about the upcoming population increase. "New Jersey cannot support all of these wookies," he said. "For starters, we don't have nearly enough kindbud. At best, we can muster up a Q.P. of some beasties, but we've not a dime-bag more."

Offline Sean Gallemore

  • (2)
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 8316
Re:How would this do?
« Reply #5 on: October 18, 2003, 03:28:45 AM »
oops, I just read my post and it didn't make any sense, changin now

 

RSS | Mobile
Page created in 0.036 seconds with 30 queries.
© 2002-2021 Taperssection.com
Powered by SMF